Ing ngisor pad

Katrangan singkat:

Underpad siji-wektu / Bantalan Amben Perawatan Pribadi Dewasa / Inkontinensia Ing Pad Disposable

Permeate cepet

Nyaman kanggo kulit

Cepet lan panyerepan efektif


Detail Produk

Tag produk

Ukuran

Bobot g/PCS

Cina SAP g/PCS

Paket PCS / Massal

600mm * 900mm

53

3

200

600mm * 600mm

42

2

200

450mm * 600mm

30

1.5

200

OEM ukuran sampeyan miturut panjaluk sampeyan

Katrangan

1) Kain non-anyaman kualitas dhuwur amarga lapisan ndhuwur resik lan garing, kain katun krasa alus.

2) Lapisan nyerep dumadi saka pulp kayu sing dilapisi kertas tisu lan dhuwur
resin nyerep polimer.Resin nyerep polimer dhuwur bisa nyerep cairan 150 kali

3) Bisa nyerep cipratan lan cairan liyane nganti pirang-pirang, supaya tetep pad
lumahing garing lan nyaman.

4) Bisa nyerep pipis kanthi cepet, lan njaga hawa ing kamar pet seger.

5) Film ngisor iki film casting aliran kualitas dhuwur, tau bocor.Iku èfèktif nyegah reged amarga Cairan spilling lan penetrating, lan tetep panggonan watara garing lan resik

Fitur

Cepet nyerep,
Nyaman kanggo kulit,
Cepet lan panyerepan efektif

Bahan

1. Lapisan Top: Kain Non-woven berkualitas tinggi
2.Inti Penyerapan Super: USA impor GP bulu pulp lan SAP Cina
3.Breathable Lapisan ngisor: film PE kualitas dhuwur
4. Werna: Biru, Ijo, Jambon, Putih, utawa disesuaikan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan