Pabrik Langsung Nursing Dewasa Tarik Patient alus garing lumahing Incontinence Ing Pad Produsen

Katrangan singkat:

Ukuran Mm/PC

Bobot G / Pcs

SAP G/Pcs

Pcs/Paket

330*450

25

1

100

450*600

25

2

50

600*600

35

3

50

600*900

50

4

50

Bahan:

1. Lapisan Top: Kain Non-Tenun Berkualitas Tinggi

2.Inti Penyerapan Super: USA Impor GP Fluff Pulp Lan SAP Cina

3.Breathable Lapisan ngisor: High Quality PE Film

4. Werna: Biru, Ijo, Jambon, Putih, Utawa Customized (Uga SIZE OEM kasedhiya)


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur
    Multi-fungsi, alus lan ramah kulit, perawatan Upgrade
    Spesifikasi produk
    33*45cm, 45*60cm, 60*60cm, 60*90cm
    Bobot
    20g / 30g / 35g / 50g
    Desain
    Kombinasi limang lapisan
    Bahan Produk
    Kain non-woven, pulp kayu Amerika, SAP Jepang
    Jinis
    bayi

     

    102123

    102126

    102118

    102127

     

    102143

    1

    5

    4

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan