Babagan awake dhewe

TIANJIN JIEYA WOMEN'S HYGIENE PRODUCTS CO.,LTD.

Perusahaan

Tianjin Jieya Women's Hygiene Products Co.,Ltd.ditemokake ing taun 1996.

Produksi

Kita duwe salah sawijining kapasitas produksi paling gedhe ing China kanthi kapasitas saben dina 200.000 pcs / dina kanggo popok celana diwasa.

Ekspor

Negara sing diekspor kalebu nanging ora winates ing India, Korea Selatan, Kamerun, Uganda, Bolivia, Uruguay, Israel, Armenia, lsp.

Profil Perusahaan

Tianjin Jieya Women's Hygiene Products Co.,Ltd.ketemu@1996nganggo bantalan sanitasi (serbet sanitayr), kathok jero, kathok menstruasi, popok diwasa, popok celana dewasa (popok tarik dewasa), underpad lan bantalan pet kanthi sertifikat ISO lan CE.
Dumunung ing Taman Industri Tianbao, Distrik Baodi, Tianjin, CHINA lan ana 8 jalur produksi, kalebu 4 pembalut, 1 pantyliner, 1 popok diwasa, 1 popok celana diwasa, lan 1 underpad (pad pet).
Kita duwe salah sawijining kapasitas produksi paling gedhe ing China kanthi kapasitas saben dina 200.000 pcs / dina kanggo popok lan bantalan celonone diwasa, 200.000 pcs / dina kanggo Popok Dewasa / Panty Menstruasi lan 340.000 pcs / dina kanggo Napkin Sanitary.Lan ana luwih saka 50 buruh
We darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan dipercaya, care pribadi lan nawakake macem-macem saka sudhut produk kebersihan, Integrasi designs, produksi lan sales.Tujuan kita kanggo netepake hubungan bisnis Win Win karo pelanggan, dening nyediakake kualitas paling apik lan prices competitive.Kita duwe klien sing dihormati ing saindenging jagad.Kita ngekspor wiwit 2014 lan negara sing diekspor kalebu, nanging ora winates ing, India, Korea Selatan, Kamerun, Uganda, Bolivia, Uruguay, Israel, Armenia lan liya-liyane.Uga duwe pengalaman sugih ing paket merek OEM saben Panjenengan.

jalur produksi
Buruh
Kapasitas saben dina
pcs
ketemu

Kita nampa pesenan OEM, lan uga nggoleki agen ing saindenging jagad kanggo nyebarake merek ing pasar global, lan mesthi bakal menehi dhukungan pemasaran.Kanggo pangembangan jangka panjang lan hubungan bisnis, kita mesthi nganggep kontrol kualitas paling apik minangka salah sawijining strategi prinsip.Kanthi mesin sing paling apik, teknologi sing apik, para pekerja sing berpengalaman, inovasi, R&D tanpa henti ngidini kita nyedhiyakake produk sing berkualitas.Kanthi bakat QC mriksa saka bahan mentah, produksi online lan produk rampung.Care pelanggan minangka prioritas kita;kita njelasno saben feed bali positif utawa negatif diterusake dening customer kanggo Excel ing produk lan layanan kita.

Sertifikat