Rega Grosir Disposable Super Absorbent kualitas dhuwur Dewasa Tarik Popok karo kain kesehatan breathable kanggo wong tuwa

Katrangan singkat:

Nama Produk: Panty Popok Dewasa

Ukuran : M/L/XL

Werna: Putih utawa Kustomisasi

Bahan Inner: Pulp Bulu + SAP

Pulp Fluff: Pulp Fluff Impor

SAP: Jepang utawa China

Topsheet: Kain Non-Woven Super Lembut

Lembar mburi: Lembar Belakang Film PE Breathable

Packaging: OEM Lan Massal

MOQ: 1000 pcs

Sampel: Gratis Ditawakake

Layanan: OEM & ODM

 

 

  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Minimal Order Quantity: 100 Piece / Pieces
  • Kabisan sumber: 10000 Piece / Pieces saben Wulan


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    1. jinis produk Celana popok pull-up diwasa
      Bahan Non-woven, SAP, Fluff pulp, PE film
      warna Putih utawa disesuaikan.
      Ukuran 560x820mm/700X820mm/840X820mm
      Fitur Soft breathable;panyerepan banyu.
      Layanan OEM
      Sampel Gratis
      Packing Warna polybag utawa vakum packing utawa padha request.

    OEM ukuran sampeyan miturut panjaluk sampeyan

    Popok tarik dewasa kita duwe ciri ing ngisor iki

    1. Nonwoven + tisu kertas + pulp bulu + SAP + tisu kertas + Film kaya kain
    2. Desain kaya celonone
    3. Wujud pelana
    4. Pinggang super strech
    5. Manset sikil
    6. Penjaga bocor

    Fitur

    1. Lumahing nonwoven breathable alus tetep kulit nyaman
    2. Atribut sing bisa digunakake lan film anti banyu ing ngisor kanggo njamin kebersihan
    3. Super absorbency amarga SAP lan fulff pulp kanggo njaga awak garing
    4. Pengawal bocor khusus bisa nyegah bocor sisih kanthi efektif
    5. Desain kaya celonone nyedhiyakake pengikat sing luwih apik
    6. Desain saddle-shaped nggawe luwih gampang kanggo nyandhang
    7. Ultrathin karakter supaya kulit bebas ambegan

    Tampilan produk popok celana
    Gaya celana sing nyerep dhuwurpopok diwasas narik munggah

    Nduwe kapasitas panyerepan super lan kemampuan kringet.Inti penyerap ultra-sudhut lan dawa bisa menehi proteksi luwih akeh kanggo turu sisih.Backing breathable bisa nyilikake rasa ora nyaman sacara batin tanpa kendur.Sarung anti bocor vertikal dhuwur 360 ° elastis sing bisa digulung yaiku pilihan sing paling apik kanggo nyegah bocor.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan