Napkin Sanitary kualitas murah kanggo Wektu Gaya Wanita kanthi kain sehat lan nyaman sing alus

Katrangan singkat:

Jinis

Biasa

Packing

Kemasan sing disesuaikan

wangun

Bersayap

Gaya

Disposable

MOQ

10000 Piece saben model

Sampel

Sampel Gratis kasedhiya

Kapabilitas Pasokan

340.000pcs / Dina

Katun Sanitary Napkin Kanthi/Tanpa Anion Chip Panggunaan Saben Dina Lan Wengi Kanggo Bocah-bocah wadon

Sumber Kabisan: 340000 Piece / Pieces Saben Dina

1.Cover: Katun Topsheet, Perforated Film Utawa Anti-Bacterial Kain

2. Inti Penyerap: Kertas Tisu + Pulp Bulu + SAP

3. Bahan mbenakake: Hot-Melt Adhesive

4.Back Sheet: PE Breathable lan Waterproof Back Sheet

 

 

  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Minimal Order Quantity: 100 Piece / Pieces
  • Kabisan sumber: 10000 Piece / Pieces saben Wulan


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    ITEM NO UKURAN Bobot / g Wings Panggunaan SAP/g Pc/tas
    UItra thinSanitary napkin(SAP paper) 245 7.5 2 dina Kertas sap 20
    265 7.6 2 dina Kertas sap 20
    280 8.8 2 Awan / Bengi Kertas sap 20
    320 9.5 4 wengi Kertas sap 16
    350 10.2 4 wengi Kertas sap 16
    385 15 4 wengi Kertas sap 16

    1. Tutup: Topsheet katun, film perforated utawa kain anti-bakteri.

    2. Inti penyerap: kertas Airlaid + SAP.

    3. mbenakake materi: Hot-melt adhesive.

    4.Back sheet: PE breathable lan anti banyu sheet bali.

    sadasd

     

    asdsal sdfdfgkl

     

    1. Tutup: Topsheet katun, film perforated utawa kain anti-bakteri.
    2. Inti penyerap: Bubur bulu + Kertas Penyerap + SAP
    3. mbenakake materi: Hot-melt adhesive
    4.Back sheet: PE breathable lan anti banyu sheet bali

    Pembalut Sanitary (1)

    Fitur

    Disposable Kabeh Wektu Comfort Matèni Bakteri
    Super Absorbent Breathable Pengawal Bocor

    Detail Produk

    Pembalut wanita biasa 350mm (1)Pembalut wanita biasa 350mm (2)Pembalut wanita biasa 350mm (3)Pembalut wanita biasa 350mm (4)Pembalut wanita biasa 350mm (5)Pembalut biasa 350mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan