Low price high quality Natural Soft sanitary napkins Organic Cotton Menstrual Lady Pad Women Wings Style Time

Katrangan singkat:

Jinis

Klip Anion Kab

Packing

Kemasan sing disesuaikan

wangun

Bersayap

Gaya

Disposable

MOQ

10000 Piece saben model

Sampel

Sampel Gratis kasedhiya

Kapabilitas Pasokan

340.000pcs / Dina

.Ketebalan: 3 ~ 5mm
.Sampul Ndhuwur: Jaring Lembut/Garing
.Air-Laid Paper Dibungkus Nyerep Kertas
.Panyerepan (ML):80-100ml
.Kanthi Wings
.Kekuwatan adhesive (N): 0.2-0.5
.Ambune / Ora wangi


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    Lapisan pisanan: lapisan kain non woven ndhuwur alus (nyerep luwih apik, nyedhiyakake kenyamanan super)
    Lapisan kapindho: lapisan panuntun ion negatif (bisa nyepetake difusi cairan kanthi cepet, mbantu narik kawigaten, nyegah bocor sisih)
    Lapisan katelu: Kertas tisu (nambah kesegaran, saben sanitary pad duwe daya serep maksimal)
    Lapisan kaping papat: Pulp + SAP utawa kertas SAP (efektif mblokir banyu luwih saka sepuluh kaping, tetep garing)
    Lapisan kaping lima: Kertas tisu (nambah kesegaran, saben sanitary pad duwe daya serap maksimal)
    Lapisan enem: lapisan ngisor PE bocor-bukti (ngidini nyerep hawa kanggo ventilasi)
    Lapisan kaping pitu: Kertas pelepas adhesive (adhesive sing dirancang khusus, ergonomis)

    1. Tutup: Topsheet katun, film perforated utawa kain anti-bakteri.

    2. Inti penyerap: kertas Airlaid + SAP.

    3. mbenakake materi: Hot-melt adhesive.

    4.Back sheet: PE breathable lan anti banyu sheet bali.

    Kaluwihan

    Backsheet Breathable - Kulit ambegan seger lan bebas
    Super absobency - Super absorbent inti, ora kuwatir bab bocor.
    Adhesive Apik banget - Adhesive Wide lan Long ing backsheet & swiwi supaya tetep kenceng lan kuwat.
    Nyaman-Garing, nyaman lan alus, njaga awak garing lan resik, Grooves kanthi pola mbantu nuntun aliran cairan luwih cepet

    Fitur

    1. Tutup: lumahing kain non-dirajut
    2. Inti penyerap: kertas tisu + pulp bulu + SAP
    3. mbenakake materi: Hot-melt adhesive
    4.Back sheet: PE breathable lan anti banyu sheet bali

    Napkin reguler sekali pakai (2)

    Gambar Produk


     

     

     

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan