Rega murah popok diwasa nganggo kualitas dhuwur Kain breathable sehat kanthi panyerepan gedhe digawe ing China kanggo wong tuwa

Katrangan singkat:

Kabeh popok duwe indikator urin, lan ana telung ukuran, M 650 * 800mm;L 800 * 800 mm;Ukuran XL 800 * 960 mmPenyerapan maksimal bisa nganti 3000ml.Kain kasebut yaiku Fluff Pulp.Tipe Velcro, ADL, 3D leak guard.. Lan liya-liyane.Akeh sifat fungsional.
Deskripsi Produk:
1. bahan topsheet: Kain Non-Woven, Kain Non-Woven udara panas
2. Penyerapan: Pulp Fluff Kapas, Tisu, SAP
3. Stopper: Pita Perekat, Tape Frontal, Tipe Velcro
4. Lembar mburi: film PE
5. Ukuran: M 650*800mm;L 800*800mm;XL 800*960mm
6. Liyane: Leak Guard, Lem Kain, Indikator Urine, Jinis Velcro Lan Sateruse.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Ukuran

    Walistline (mm/pcs)

    Bobot g/pc SAP g/pc Penyerapan Saline (ml/pcs) Jembar * dawa (mm / pcs)
    M 500-1200 80 8

    800

    650*800
    L 650-1450 85 9 900 800*800
    XL 850-1450 90 10 1000

    800*960

    Jeneng produk: Popok Dewasa

    Werna: Putih

    ukuran: M, L, XL

    Lembar ndhuwur: Kain Non-Woven Super Lembut

    SAP: Basa Jepang

    Layanan: OEM & ODM /

    Sampel Gratis

    Fitur: Soft, Disposable, Printed

    Bahan: Pulp

    Tipe: Popok / Popok

    Penyerapan: Permukaan Kering

    Anti-Bocor: Saluran Nyegah Bocor 3D


     

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan