• Popok diwasa

    Popok diwasa

    1. Lapisan batin: Hydrophile Non-Woven
    2. Penyerapan: Pulp Impor, Kertas Tisu, SAP
    3. Stopper: Pita perekat, Pita ngarep, Magic
    4. Back sheet: Water-bukti PE Back Layer
    5. Liyane: Leak guard,ADL,Fabric Glue and so on
    6.Ultra Thin lan Ultra Thick loro-lorone layak
  • Popok Celana Dewasa

    Popok Celana Dewasa

    1.Super absorbency lapisan.
    2. Lumahing nonwoven alus lan sumilir.
    3.3D bocor bukti.
    4. Gampang nyandhang lan mateni
    5.Ultra Thin lan Ultra Thick loro-lorone layak
  • Ing ngisor Pad

    Ing ngisor Pad

    1.Permeate cepet
    2.Super lumahing alus UTAWA OEM LOGO Panjenengan
    3. Cepet lan panyerepan efektif
    4.With adhesive Strip kasedhiya
  • Napkin Sanitary

    Napkin Sanitary

    Kabeh jinis kasedhiya:
    Ultra Tipis
    Biasa
    kandel
    Katun Anion Kab
    Panties Wanita Sanitary

Pabrik Langsungrega,

Sampel Gratis kasedhiya.

  • Pabrik popok diwasa
  • babagan (2)

Ingkualitassaka tes,
ikuwektu.

Tianjin Jieya Women's Hygiene Products Co.,Ltd.found@1996 karo pembalut sanitary (serbet sanitary), liner kathok jero, kathok menstruasi, popok diwasa, popok celana diwasa (popok tarik diwasa), underpad lan bantalan pet kanthi sertifikat ISO lan CE.
Dumunung ing Taman Industri Tianbao, Distrik Baodi, Tianjin, CHINA lan ana 8 jalur produksi, kalebu 4 pembalut wanita, 1 pantyliner, 1 popok diwasa, 1 popok celana diwasa, lan 1 underpad (pad pet).

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa nggawe janjian
Sinau luwih lengkap