Kabar

  • Kabar Liburan Festival Musim Semi 2023

    Kabar Liburan Festival Musim Semi 2023

    Notifikasi Liburan Festival Musim Semi 2023 Para Pelanggan sing Dihormati: Festival Musim Semi 2023 wis cedhak, muga-muga sampeyan bisa ngatur liburan perusahaan: Festival Musim Semi: 15 Januari 2023 nganti 30 Januari 2023.Terusake kerja normal wiwit tanggal 31 Januari 2023.Sembarang pesenan sing ditindakake duri ...
    Waca liyane
  • Karantina kanggo Kedatangan Internasional menyang China nganti Mungkasi 8 Januari, Sugeng rawuh

    Karantina kanggo Kedatangan Internasional menyang China nganti Mungkasi 8 Januari, Sugeng rawuh

    SELAMAT DATANG KUNJUNGAN ANDA TENTANG PABRIK KITA@ 2023. China bakal mbatalake karantina kanggo kabeh kedatangan internasional wiwit 8 Januari. Nalika Komisi Kesehatan Nasional negara kasebut ngumumake, wiwit tanggal kasebut, manajemen COVID-19 bakal mudhun saka Kelas A dadi Kelas B. Ter...
    Waca liyane
  • Kawruh liyane babagan popok diwasa lan popok celana diwasa digawe ing Pabrik China

    Kawruh liyane babagan popok diwasa lan popok celana diwasa digawe ing Pabrik China

    We are China Manufaktur lan dagang combo lan specialized ing produk Hygiene luwih saka 26 taun karo CE & ISO. Uga duwe luwih saka 8 taun ekspor lan OEM account pengalaman paket.Nama Merek FENROU/OEM Nama Barang Popok Dewasa Sekali Pakai Ukuran M / L / XL Paket 10 / 12 Buah...
    Waca liyane
  • Tip konsumen kanggo popok diwasa: Tuku saka saluran resmi

    Tip konsumen kanggo popok diwasa: Tuku saka saluran resmi

    Kanggo njamin kualitas lan safety kabutuhan, nambah kemampuan konsumen kanggo ngenali 7 jinis produk kayata sepedha listrik, kaca mata, lan popok diwasa, lan tuku lan panggunaan kanthi ilmiah, Tianjin Binhai New Area Market Supervision Bureau bubar ngeculake konsumsi. ..
    Waca liyane
  • Popok kanggo umur tuwa Made By China Factory ditemokake ing taun 1996

    Popok kanggo umur tuwa Made By China Factory ditemokake ing taun 1996

    Popok Dewasa Paling Apik 2022. Celana Dalam.Celana Dalam Serep Dewasa Uniseks Tarik Klasik Kanthi Jahitan Sobek.Tranquility Premium Daytime Disposable Underwear.Underwear Dewasa Unisex Ultra Tarik Kanthi Jahitan Lusuh.Celana Dalam Tarik-Up Dewasa Pakai.Kanthi 3D Leak Preve...
    Waca liyane
  • Popok Dewasa Manufaktur Saka China

    Popok Dewasa Manufaktur Saka China

    Popok Dewasa FENROU yaiku popok sing digawe kanggo digunakake dening wong kanthi awak luwih gedhe tinimbang bayi utawa bocah cilik.Popok bisa dibutuhake kanggo wong diwasa kanthi macem-macem kahanan, kayata inkontinensia, gangguan mobilitas, diare abot utawa demensia. Angel Popok Dewasa kualitas apik kanthi penyerapan dhuwur ...
    Waca liyane
  • Wings Incontinence Underpad / Underpad kanthi swiwi sing bisa ditindakake, sambutan sampeyan.

    Wings Incontinence Underpad / Underpad kanthi swiwi sing bisa ditindakake, sambutan sampeyan.

    Underpads fluff iki nyegah lumahing amben lan kursi saka reregetan dening cairan awak. Inti bulu menehi underpads Kardinal panyerepan moderat kanggo proteksi sing luwih apik A spunbond non-woven topsheet ngidini cairan cepet nembus menyang inti Backsheet polipropilena biru ing ...
    Waca liyane
  • TIANJIN JIEYA 26th Years Old Birthday is coming with BIG Promotion

    TIANJIN JIEYA 26th Years Old Birthday is coming with BIG Promotion

    Dear kanca Sugeng dina!Bungah kanggo pitutur marang kowe sing 11 Nov 2022 ulang pabrik kita 26th, supaya diajeni bisa bebarengan karo sampeyan kanggo liwat 25 taun. Look forward kanggo liyane rumiyin kerjasama karo sampeyan lan perusahaan.We, TIANJIN JIEYA minangka china manufaktur lan perdagangan combo lan specializ ...
    Waca liyane
  • TIANJIN JIEYA 26th Anniversary @11th November,2022

    TIANJIN JIEYA 26th Anniversary @11th November,2022

    Dear kanca Sugeng dina!Bungah kanggo pitutur marang kowe sing 11 Nov 2022 ulang pabrik kita 26th, supaya diajeni bisa bebarengan karo sampeyan kanggo liwat 25 taun. Look forward kanggo liyane rumiyin kerjasama karo sampeyan lan perusahaan.We, TIANJIN JIEYA minangka china manufaktur lan perdagangan combo lan specializ ...
    Waca liyane