Pitakonan

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka salah sawijining pabrik produk kebersihan paling wiwitan ing China, didegake ing taun 1996, duwe merek dhewe sing jenenge FenRou.Lini produk utama kami: napkin sanitary, popok dewasa, popok celana dewasa, pantyliner, under pad, pad pet.
Layanan OEM & ODM kasedhiya.

Apa MOQ sampeyan?

A: Kanggo 1 ukuran, 20FT wadhah.
Kanggo 3 ukuran campuran, wadhah 40HQ.

Apa wektu produksi sampeyan?

A: Kanggo packing akeh, wektu timbal produksi kira-kira 15 dina sawise panrimo pembayaran;Kanggo OEM, iku watara 30-40 dina.

Apa sampeyan bisa ngirim conto gratis?

A: Ya, conto gratis bisa ditawakake, sampeyan mung kudu mbayar ragad ekspres.
Utawa Sampeyan bisa nyedhiyani nomer akun saka perusahaan ekspres internasional, kaya DHL, UPS & FedEx, alamat & nomer telpon.Utawa sampeyan bisa nelpon kurir kanggo njupuk ing kantor kita.

Apa aku bisa dadi distributor / agen ing wilayahku?

A: Ya, kita nggolek distributor / agen ing saindenging jagad kanggo merek kita, lan iki, kita duwe syarat QTY sing kurang minangka dhukungan.