All Time Comfort Grosir Menstrual Pants Sanitary Napkin jinis kathok jero

Katrangan singkat:

Ukuran Bobot G / Pcs SAP G/Pcs Jembar * Dawane Pcs / Paket Massal
M 40 Janpan 5 560*850 200
M 40 Cina 5 560*850 200

Bahan:

1. Lapisan Inner: Polyolefin Non-Woven

2. Penyerapan: Pulp Kapas, Tisu, SAP

3. Back Sheet: Water-Proof PE Back Layer


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    ype Disposable
    Panggonan Asal Tianjin, China
    warna Putih utawa disesuaikan
    Lembar ndhuwur Hot-jeblugan Nonwoven Layer
    Nonwoven 0,015mm serat biodegradable banget nggoleki
    Inti penyerap USA GP kayu pulp + SAP saka Jepang utawa Cina
    Lapisan Distribusi alus uga garing lumahing net karo pori amba, adoh saka stuffiness
    Packing Kemasan sing disesuaikan
    Anti bocor Nyegah Bocor 3D
    Cocok karo wong akeh Ladies
    MOQ 10.000 bêsik saben model
    Sampel Sampel gratis kasedhiya
    Kapabilitas Pasokan 100.000pcs / dina
    Layanan OEM
    Ukuran Bobot g/pc SAP g/pc Jembar * dawa Paket / paket massal
    M 40 Janpan 5 560*850 200
    M 40 Cina 5 560*850 200

    Fitur Nganggo Kathok nganggo Celana Wanita Disposable Napkin:

    1. Lumahing non-woven alus lan breathable, mbisakake adi kanggo pass liwat cepet, supaya lumahing garing lan nyaman

    2. Inti penyerap: impor pulp & SAP kanggo nresep cairan kanthi cepet lan nyegah bocor, tetep garing lan seger.

    3. Pengawal bocor: kanggo nyegah bocor sisih kanthi efektif

    4. Nyaman Elastis pinggul pas karo wong kanthi ukuran sing beda-beda, desain kaya celonone nyedhiyakake pengikat sing luwih apik

    5. Backsheet breathable kaya kain: kanggo nyegah bocor sing njamin kebersihan.

     

    7

    图片4

     


     

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan