Popok kanggo umur tuwa Made By China Factory ditemokake ing taun 1996

Kanthi Saluran Nyegah Bocor 3D lan Indikator Urine
Item: popok celana dewasa (pull-up)
ukuran: M: 560x850mm (pinggul: 560-1090mm/22 "-43")
Ukuran: L: 700X850mm (pinggul: 700-1370mm/28″-54″)
Ukuran: XL: 840X850mm (pinggang: 800-1650mm/32"-65")
Item: popok dewasa (Tipe Tape)
ukuran: M: 650X800mm (pinggul: 550-1200mm/22″-47″)
ukuran: L: 800X800mm (pinggul: 650-1400mm/26″-55″)
Ukuran: XL: 800X960mm (pinggul: 650-1450mm/27″-57″)

Popok kanggo wong diwasa kasedhiya ing macem-macem jinis sing kalebu popok tarik diwasa, celana utawa popok gaya celonone lan bantalan adesif sing meh padha karo serbet sanitary.

Popok kasusun saka rong lapisan utawa luwih sing digawe saka bahan hidrofilik sing nyerep cairan lan bisa dibuwang sawise digunakake.Kanthi macem-macem tingkat panyerepan, popok biasane super nyerep lan paling apik kanggo proteksi sewengi.

Sugeng rawuh pitakon babagan popok lan underpad, liner pantly lan bantalan sanitasi.

TIANJIN JIEYA WOMEN'S HYGIENE PRODUCTS CO.,LTD

2022/11/29


Wektu kirim: Nov-29-2022