Tip konsumen kanggo popok diwasa: Tuku saka saluran resmi

Supaya njamin kualitas lan safety sakakabutuhan, nambah kemampuan konsumen kanggo ngenali 7 jinis produk kayata sepedha listrik, kaca mata, lan popok diwasa, lan tuku lan panggunaan kanthi ilmiah, Biro Pengawasan Pasar Area Baru Tianjin Binhai bubar ngetokake tips konsumsi kanggo 7 jinis produk kalebu popok diwasa, listrik. sepeda, kaca mata.

popok diwasa(Bantalan) yaiku produk inkontinensia urin kertas sing bisa digunakake, utamane cocog kanggo wong tuwa sing cacat, pasien sing ora turu, wanita ngandhut, lan sapiturute, kanthi karakteristik penak lan kebersihan.Konsumen kudu menehi perhatian marang poin ing ngisor iki nalika tuku lan nggunakake:

1. Pilih saluran resmi kanggo tuku, mriksa label produk kasebut kanthi teliti, mriksa produsen produk, tanggal produksi, umur beting lan kelompok ditrapake, etc., mbayar manungsa waé kanggo pratondho produk kayata panyerepan banyu lan permeabilitas online, lan milih produk karo lumahing alus lan bocor - desain bukti.

2. Popok Dewasa (Bantalan)diklasifikasikake popok inkontinensia entheng, moderat, lan abot nganti tingkat inkontinensia pangguna.Konsumen bisa milih produk sing beda-beda miturut kabutuhan.

3. Yen gejala kayata abang lan dadi gedhe katon sak panggunaan, please mungkasi nggunakake prodhuk langsung.Ing cuaca panas panas, iku kudu diganti ing wektu, wisuh kulit sak panggantos kanggo njaga kulit resik.

4. Unpackedpopok diwasakudu diselehake ing lingkungan sing garing lan resik, lan ora bisa digunakake yen produk lembab.

Kita minangka 26 taun manufaktur lan dagang combo china lan khusus ing produk Hygiene luwih saka 26 taun karo CE & ISO. Uga duwe luwih saka 8 taun ekspor lan OEM pengalaman paket account.

Muga-muga kita bisa kerja bareng kanggo nyedhiyakake kabutuhan lan wates khusus sing luwih khusus.

Tianjin Jie Ya Women's Hygiene Products Co. Ltd.

2022.12.13


Wektu kirim: Dec-13-2022