Kabar Liburan Festival Musim Semi 2023

Kabar Liburan Festival Musim Semi 2023 

Pelanggan sing dihormati:

Festival Musim Semi 2023 wis nyedhak, muga-muga sampeyan bisa ngatur liburan perusahaan:

Spring Festival:15thJanuari, 2023to 30thJanuari 2023.

Nerusake kerja normal wiwit 31thJanuari 2023.

Sembarang pesenan diselehake sak preian bakal diprodhuksi dening13thJanuari, 2023.Kanggo ngindhari wektu tundha sing ora dikarepake, mangga pesen dhisik, lan tanggal tundha pengiriman yaiku15thJanuari, 2023.

 

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg liyane, hubungi kita ingMP/WHATSAPP: +86 15620554861lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Kita arep ngucapake matur nuwun sing paling gedhe kanggo dhukungan lan kerjasama sing apik ing taun kepungkur.

Muga-muga sampeyan entuk kasugihan lan bandha ing 2023!

TIANJIN JIEYA WOMEN'S HYGIENE PRODUCTS CO.,LTD.
3thJanuari.2023


Wektu kirim: Jan-03-2023