Karantina kanggo Kedatangan Internasional menyang China nganti Mungkasi 8 Januari, Sugeng rawuh

SELAMAT DATANG KUNJUNGAN ANDA TENTANG PABRIK KAMI@ 2023.

China bakal mbatalake karantina kanggo kabeh kedatangan internasional wiwit 8 Januari.

Iki minangka Komisi Kesehatan Nasional negara kasebut ngumumake, wiwit tanggal kasebut, manajemen COVID-19 bakal diturunake saka Kelas A dadi Kelas B.

Istilah "pneumonia coronavirus novel" uga bakal diganti karo "infeksi coronavirus novel."

Pelancong menyang China isih kudu njupuk tes PCR 48 jam sadurunge budhal, lan mung bisa teka ing China yen asile negatif.

Nanging, ora perlu nglamar kode kesehatan saka kedutaan utawa konsulat China.

Pembaruan liyane kalebu:

  • Larangan penerbangan internasional bakal dibatalake
  • Langkah-langkah pengasingan ora bakal ditindakake maneh
  • Ora ana kontak sing cedhak maneh
  • Ora ana wilayah sing luwih dhuwur lan kurang risiko

Wingi, kita nglaporake manawa China wis ngumumake ora bakal ana nganyari saben dina babagan COVID-19:

Dadi, sampeyan duwe - urip normal sing ditunggu-tunggu (minangka lawan saka 'urip normal' sing nggegirisi) wis meh ana.

Liburan sing seneng banget kanggo sampeyan kabeh.

TIANJIN JIEYA WOMEN'S HYGIENE PRODUCGTS CO.,LTD

27.12.2022


Wektu kirim: Dec-27-2022